top of page
Sök
  • Linda

En mötesplats för ditt välmående

Att skapa denna mötesplats är någonting som har tagit tid att utveckla. I tre år har jag arrangerat mingel för olika typer av grupper tills jag äntligen kom på att det går att göra någonting för singlarna också. Dejtingmarknaden behöver hjälp! Var är Superman?


Många många utekvällar i mitt tidigare liv ledde till den där tomhetskänslan i bröstet.


Har du känt den känslan nångång?

Du går på en dejt och vet direkt att det här inte kommer leda till någonting vettigt alls och kvällen är bortkastad. Alla ägg lades i en korg för kvällen och nu blev det såhär. Du är artig och äter klart maten och funderar på hur du ska ta dig ur det här utan att göra någon ledsen.


På ett mingel kan du lätt dra dig undan och prata med en annan människa. Med många människor i ett rum har alla alltid nån att prata med. Avslappnat och utan press på att ta ett snabbt beslut. Kontaktuppgifter kan jag alltid lösa sen om intresse finns från båda håll.


Många människor har funnit varandra på minglen. Och till slut ledde det till att jag ville gå all in. Tänk om fler människor fick chansen att uppleva en kväll som ger många nya kontakter och många ringar på vattnet?


Jag vill öka ditt välmående, för jag vet hur man gör! Efter en rolig kväll kommer du hem med en känsla av pirr och att det finns nånting där ute, även för dig.


Gör det lite ont att se all reklam för Alla Hjärtans Dag?

Det är kanske så, att det är dags för dig att haka på oss?


Här kan du anmäla ditt intresse för eventet.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page