top of page
Sök
  • Linda

För- och eftersnacket- Nu på Facebook

Tanken är såklart att ni som ska gå på singelmingel hittar varandra. Före eller efter. Det finns nu en grupp med sekretess på Facebook. Dvs, det man skriver i gruppen, syns inte i flödet hos övriga vänner.


Jag vill undvika en situation där det blir en jakt efter telefonnummer på minglet. I rädslan av att aldrig mer få se personen.


På minglet ska det vara fokus på varje möte som sker. Var närvarande. Lyssna. Le. Kontakter kan man ta efteråt. Jag brukar ha koll på alla och kan alltid få ut uppgifter så länge den andre vars uppgifter jag eventuellt ger ut godkänner det. Lättast är förstås om ni hittar varandra själva, men det blir inte alltid så. Lugn! Visst läste du inlägget om "Vi får se". (klickbar länk).


Det jag vill ha av dig är att du ska försöka vara så öppensinnad som du kan, så länge som möjligt. När blev det rimligt att swipea bort 60 potentiella dejter på lika många sekunder? Har du någonsin suttit och räknat hur många ansikten som försvinner på en minut? Håll kvar "Vi får se", så länge du kan. Även du kan behöva ett andra intryck ibland.


Det går att söka på IENTA Singelmingel på Facebook för att hitta gruppen. Jag släpper in alla som kan tänkas vara intresserade av ett singelmingel, men kommer såklart rensa vid behov.


Hoppas att vi ses där, men framförallt hoppas jag att vi ses ute på stan.98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page