top of page
Sök
  • Linda

Hej du! Tack! Vi närmar oss nånting!


Igår öppnade anmälan till Singelminglet i maj. Maj, huh?! Det kan låta långt bort.

Det finns alltid två läger vad gäller sånt här: människor som tycker om framförhållning och att planera. Och människor som vill hoppa på sista tåget- om de känner för det och om platser finns. Jag gillar er båda! Planering är viktigt, men den där sista touchen kan ge ett otroligt lyft.


Som arrangör behöver jag ligga ganska långt fram för att kvalitetssäkra mina events. Lokalbokning och villkor kring avbokningar, en balanserad gästlista (finns mycket att säga om denna punkt), fånga upp dem som är intresserade från start, mer marknadsföring och riktade annonser för att ge föregående grupp det de förväntar sig, ev. bokade underhållare, samt inköp av gåvor till goodiebags då sponsringen fortfarande är lite tunn. Utrymmet för missar är rätt litet. Men vi får det kanske att se lätt ut? Det är bra! Ingen ska behöva tänka på arbetet bakom.


Det är ingen som tycker det är konstigt att köpa biljetter till Justin Biebers konsert som är om TVÅ år! IENTA har inte riktigt kommit så långt, men planering finns för 3 månader framåt.


Till dig som har förtroende för mitt arbete och just nu ger IENTA den boost som behövs. Stort stort tack. Det funkar faktiskt! Grundaren, dvs jag, blev lite tårögd när de första betalningarna till Singelminglet trillade in igår. Det är en helt ny kundkrets som jag inte haft kontakt med förut och som inte vet vad de kommer att få.


Jag lovar att jag kommer göra allt jag kan för att kvalitetssäkra de här kvällarna. Du ska ha fått ett värde för varje krona som du väljer att lägga ner på IENTA events.


Vi ses ute på stan. Det är där det händer. Inte EN Till App!
60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page