top of page
Sök
  • Linda

IENTA har svaren på kärleksgåtan.... eller?

Välkommen till IENTA. Namnet står för Inte EN Till App. Fyndigt, tyckte den här grundaren som är trött på Tinder och liknande. Vissa saker behövs göras face to face. T.ex att dejta.


Jag utlovar inte någon att hitta en fast partner eller evig kärlek. Samhället funkar inte så idag och jag är själv inte särskilt sugen på sluten tvåsamhet. Jag har haft öppna relationer och vet inte riktigt vad framtiden håller för mig. Men jag vet en sak. Och det är att jag är anti normer. De behöver petas på. Vill man dejta flera, då ska man få dejta flera. Vill man inte, så tack och lov, behöver man inte.


Det jag kan erbjuda däremot är detta: bot mot de mest ensamma kvällarna. Jag har en plattform och ett nätverk som jag vill dela med mig av. Om du kommer till nåt av mina singelevents så har du möjlighet att träffa många människor på samma kväll. Det blir såklart, vad du gör det till. En mobil fylld med kontakter som du har träffat är värd mer än en mobil fylld med kontakter som du aldrig har träffat. Mitt mål är dessutom att kvällarna ska vara så pass roliga att du vill komma tillbaka. Känslan ska vara: det finns fler jag vill prata med! Jag hann inte med alla!


Finns det verkligen så många roliga människor?

Det har jag svaret på: ja, det finns det.


71 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page