top of page
Sök
  • Linda

"Men hur kom du på allt det här?" The Story


Singlar och minglar och allt det här eventandet. Hur blev det så?

Det börjar förstås med ett heartbreak. Det började på botten. Men innan det var det ju toppen. Så vi börjar där.


Jag hade ett år där jag var på topp. Rent prestationsmässigt gjorde jag mitt starkaste resultat i sporten jag tävlar i, min bästa vän bodde tillfälligt i samma stad som mig, jag reste jämt, jag var lyckligt superduperkär och hade ett jobb jag älskade, samt barn varannan vecka. Allt rullade på i ett otroligt tempo och jag fick allt jag ville ha av livet.


Men så är livet...just livet. Allt tog fel riktning ungefär samtidigt. Relationen tog slut, bästa vännens studietid i Stockholm tog slut, jobbet flaggade för att huvudkontoret skulle bantas ner och stora delar skulle flyttas till Polen. Och som pricken över i:et förstås: en ordentlig fotskada som gjorde att jag inte kunde göra det som skänkte mig den största trösten. Att springa riktigt långt och känna mig falskt odödlig.


Jag gick på massa dejter. Tinder och Speedejting. Samtidigt började jag också gå på mingel som inte var riktig dejting men där folk raggade på varandra. De uttalade dejterna var för stela då det på nåt sätt pressar en till att fatta snabba beslut. En riktig dejt lämnar sällan svaret: vi får se.


Vi får se betyder ju "jag är inte tillräckligt intresserad." Och det funkar ju inte riktigt med den där bilden man fått av filmer. Slow motion, första gången blickarna möts, lite komiska problem längsmed vägen och sen evig kärlek.


Men livet verkar vara fullt med just "Vi får se."

Foten, jobbet, nya relationer- allt var väldigt länge ett enda stort "Vi får se."


Prova den här behandlingen.

Så får vi se.

Prova den här övningen.

Så får vi se.

Prova med att fråga om du kan byta anställningsform.

Så får vi se.


Det jag upptäckte med minglen var att man ibland efter flera mingel förstår att en person är intressant. Ett intresse för personen växer fram när man inte pressas fram till att fatta ett beslut. Jag började arrangera mingel och har nu gjort det under tre års tid och har skapat många nya kontakter. Mitt tidigare jobb innebar administrativ och praktisk stöttning runt marknadschefernas events.


Nu vill jag sammanföra alla de här kunskaperna, och skapa sånt som jag själv saknat. Singelmingel som rör sig mot dejtingmarknaden. Min vision är att det ska vara sådär lite avslappnat och kravlöst. En mobil full av kontakter man har träffat är värd mer än en mobil full av kontakter som man inte har träffat.


Det skulle ta en veckor eller månader att gå på lika många enskilda träffar. Ofta med resultatet: "jag kände ingenting."


På ett mingel behöver man inte känna någonting. Man behöver inte fatta några beslut, man behöver bara vara. Prata och ha kul! Prata med mig! Många träffar nya vänner och med nya vänner bjuds det på ännu mera möjligheter. Det är ringarna på vattnet som är grejen! Det händer inte online, det händer ute på stan!


Vill du haka på det första singelminglet så kan du anmäla ditt intresse på knappen nedanför. Du går inte hem tomhänt. Feelgood goodiebag delas ut till alla!


95 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page