top of page
Sök
  • Linda

Minglet på 34de våningen

Skratt i en SkybarÄnnu ett mingel avverkades. Öppensinnade människor samlades alla på våning 34 och vi blev 50 glada personer. Några kände varandra sedan innan och några lärde känna varandra just denna kväll.

Goodiebags delades ut till de 30 första deltagarna. Jag tror ändå att det är tjejerna som är mest intresserade av sånt här? När det var 2 bags kvar så sprang två tjejer förbi sina pojkvänner för att roffa åt sig det sista. Huruvida det ledde till bråk senare på hotellrummet eller om de lyckades dela på de fina sakerna i harmonisk anda har jag ännu inte fått höra.

Hotellet där flera av deltagarna valde att bo kvar.


Plockmaten som ingick i priset. Killarna var nog mer intresserade av ost än tjejerna. Så kanske ändå alla fick det de ville ha till slut?

Här mystes det på och stämningen blev extra fin när det blev mörkt. Vi var några som tittade på solnedgången och tacksamheten sjönk in. Vi är, vad det verkar, på andra sidan pandemin!

Kvällens överraskning! Komikern Martin Jönsson roade oss och hade anpassat sina skämt efter rätt publik.


Det blev ett fantastiskt event med extra allt kan man säga. Nästa event bjuder på ny lokal, nya människor och kanske ny kärlek- vem vet?

354 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page