top of page
Sök
  • Linda

Nu kan vi verkligen göra det här

Helgens mingel

Det blev ett oerhört härligt mingel igår! 55 personer var vi som samlades i en egen avdelning i en bar. Detta mingel är främst riktat till öppensinnade människor, normbrytande och de som definierar sig som HBTQ.


Det finns så många människor som verkligen kan äga sin look. Lång ståtlig man med massa svart eyeliner. Någon glittrar i både kläder och blick. Någon har en nedtonad stil men allt annat syns i just blicken. Alla vackra på sitt sätt.


De 40 första fick med sig en gåva hem. Paketet innehöll ett hängsmycke från Pilgrim. Alla fick olika och den som fick med sig en stövel kommer få gå kostnadsfritt på nästa mingel. Dock söker jag fortfarande efter den personen? Vart är du som fick en stövel? Hallå?


I övrigt fick gästerna chokladtryfflar och badolja. Vad mer kan man begära?

Jag packar redan goodiebags till nästa event och det är verkligen något som jag själv skulle vilja ha. Är det okej att jag tar en till mig själv? Tveksamt.


Jag är så tacksam för detta post-pandemi liv. Att vi kan göra sånt här. Socialisera, ha roligt, vara nära varandra. Jag tror på riktigt att sån här närhet är ett förebyggande sätt för att undvika psykisk ohälsa på sikt.


Pussa på varandra för det tycker vi om!


I april är det ytterligare ett mingel för en sluten grupp men snart är det maj och då äntligen så är det premiär för Singelminglet som riktar sig till singelmarknaden. Det är ditt alternativ till speedejting och dejtingappar. Minglet riktar sig främst till straighta personer, men alla är såklart välkomna. Ålderspannet är ca 30-50 år med ytterligare 5 år både uppåt och neråt. Ju fler vi är, desto roligare kommer vi att ha- för då är vi fler som hittar varandra!


Ska du med?186 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page