top of page
Sök
  • Linda

Så gör du för att lyckas connecta på ett mingel

Uppdaterat: 1 mars 2022

- De 5 bästa tipsenOrolig för att ingen kommer prata med dig? Lugn. Det är i stort sätt en omöjlighet.


Du är här för att skapa nya kontakter. Men du behöver inte stressa för att komma till nåt slags avslut likt en säljare. Sånt där löser sig alltid i efterhand om intresse finns från två håll. Trots att IENTA inte satsar på en egen app så finns det gott om digitala möjligheter att hitta varandra. Värdinnan hjälper gärna till när det behövs.


  1. Hitta en plats. Folk står eller sitter ofta i en ring. Bli en del av den ringen. Du får vara tyst hur länge du vill. Stå bara stabilt på dina fötter och skratta när någon säger något roligt. Enkelt! I skrattet kanske du får ögonkontakt med någon annan som tycker att det här är precis lika roligt.

  2. Ha på dig kläder som gör att du känner dig bekväm. Äg din din egen stil oavsett om den är unik eller väldigt vanlig. Det finns någon som tycker att du är fin.

  3. Du kan alltid ställa en fråga till någon som du råkar hamna bredvid. "Ursäkta, vet du vart toaletten är, jag har aldrig varit här förut?" eller "Jag ska till baren och köpa en Cola, vill du ha något?"

  4. Inställning är allt. Har du bestämt dig för att ha en rolig kväll?

  5. Fake it til you make it. Allt som du har lärt dig har du någon gång varit dålig på. Att småsnacka kanske inte är din grej. Men finns det nåt mer som en gång i tiden inte var din grej som du helt enkelt var tvungen att lära dig? Deklarera t.ex.?


Vad är ditt bästa mingeltips?

261 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page