top of page
Sök
  • Linda

Singelmingel i Stockholm

Premiär i helgen

Det blev större tryck än väntat på denna premiär och till slut var det drygt 70 singlar som träffades i en bar. Goodiebagsen delades ut till alla. I början var det en lite mer försiktig stämning, men allt eftersom kvällen gick blev det mer och mer mingel och mer och mer rörelse i lokalen.


Eventet började kl 19 och skulle ha slutat 22. Folk droppade av vid olika tider men den stannade till efter 00! Wow. så roligt!


Alla fick lyckokakor (Fortune Cookies) som de fick öppna- Kakorna hade lite olika budskap. Det skulle fungera som en ice breaker mellan olika nya individer och det verkar ha fungerat bra. Det fanns två olika barer att gå till och dessa besöktes flitigt.

En del människor fann varandra och några bytte nummer med varandra. Några gick vidare och efterfestade tillsammans. Det var fint att se!


Några har redan hört av sig och undrar när nästa singelmingel är och vi kan nu meddela ett datum! Det är inte bindande att anmäla sitt intresse.STORT TACK till alla som var med och gjorde kvällen så fin. Hoppas ni blev lite inspirerade av böckerna.


366 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page