top of page
Sök
  • Linda

Som Hans och Greta

Uppdaterat: 8 feb. 2022

Släppte den här bomben igår ganska ordentligt och nu har jag vaknat upp till en ny dag och ingen hatar mig än. Är det inte ganska intressant hur man målar upp de värsta katastrofscenarion i sitt huvud?


Det finns två personer som stöttat mig särskilt mycket under denna tid när jag startat bolag. Stort tack till Jenny och Henrik. Detta kommer jag bära med mig hela livet.


Sponsorer- jag letar efter såna då en del goodiebags kommer delas ut. Om någon vill tipsa om min företagsidé så är jag grymt tacksam. Goodiebagsen ska ut hursom så jag har storhandlat.


Jag försökte komma hem med allting i en Dramaten men paketet var för stort och x antal kondomer ramlade ut efter mig. Fick parera mellan olika isfläckar samtidigt som famnen var full med olika gåvor. Sån är jag! Hans och Greta må ha kastat små brödsmulor efter sig. Följ kondomerna så hittar man till mig.


Det är väldigt intressant att vara egen företagare må jag då säga....

90 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page